SEO-Retningslinjer Enkle Å Forstå

Når det gjelder bedriftens nettsted, har få ting like stor innflytelse på nettstedstrafikken din enn tilstedeværelsen (eller mangelen på det) på de første resultatsidene til de beste søkemotorene. Dette håndplukkede utvalget av tips og triks for søkemotoroptimalisering vil hjelpe deg med å få navnet ditt nær toppen av listen.

En av de ubestridte beste måtene å nå toppen av søkemotorresultatsiden er ved å ha flott innhold. Folk vil naturligvis ønske å gå tilbake til nettstedet ditt hvis du konsekvent tilbyr interessant eller underholdende informasjon. Hvis du sliter med å komme opp med godt innhold, kan det være gunstig å ansette en profesjonell forfatter.

Gjør dette ved å danne en robot. txt-filen og plassere den i roten av katalogen. Innholdet i denne filen vil lede søkemotorene til å ignorere visse deler av nettstedet ditt.

Når du selger et populært produkt på nettstedet ditt, er det en flott SEO-teknikk å skrive en unik produktbeskrivelse full av søkeord. Hvis du selger en vare som hundrevis av andre nettbutikker selger, bruker alle sannsynligvis den samme generiske produsentens beskrivelse av produktet. Du kan utslette konkurransen ved å skrive dine egne unike produktsider, som inneholder søkeordene du vet potensielle kjøpere vil skrive inn i en søkemotor.

Sjekk fluktfrekvensen din og senk den så mye som mulig. Fluktfrekvensen din er hvor raskt noen klikker seg inn på nettstedet ditt og deretter forlater. Søkemotorer tolker en høy avvisningsfrekvens som et signal om at nettstedet ditt ikke var nyttig når du søker på det nøkkelordet. Dette skader din stilling i SERPS.

Diversifiser når du får trafikk. Søk trafikk gjennom en rekke metoder, slik at du ikke utelukkende stoler på søkemotorer for å få folk til nettstedet ditt. På denne måten legger du ikke alle eggene dine i en kurv, og vil ikke bli plaget av en kortvarig glipp i søkemotorrangeringer.

Sørg for at nøkkelordene dine er både relevante og spesifikke for områdeinnhold. En tag som inneholder en mer generisk søkeordfrase (dvs. Classic Rock Music) vil møte veldig tung konkurranse i SERP, der som noe mer spesifikt (dvs. Rolling Stones Music) sannsynligvis vil få din høyere opp på listen. En høyere rangering er en måte å øke trafikken til nettstedet ditt på.

Unngå blits så mye som mulig hvis du vil forbedre søkemotoroptimaliseringen. Flash er ikke tilgjengelig for algoritmer søkemotorer ansette, gjengivelse innholdet du oppretter nesten ubrukelig fra en søkemotor optimalisering synspunkt. Bruk i stedet bilder og tekstmenyer, da disse enkelt oppdages og ta hensyn til rangeringen din på søkeresultatsider.

I stedet for å overse kraften i søkemotorer, bør virksomheten din dra full nytte av relevans og online egenkapital som kan økes gjennom SEO-praksis. Ved å velge å følge rådene i denne artikkelen, vil du være bedre forberedt på å ta de nødvendige tiltakene som trengs for å plassere nettstedet ditt i begynnelsen av søkeresultatsidene.